Signworks Carwrapping Eindhoven Mercedes DTM AMG

Carwrapping

Voor bedrijven met één of meer, niet in standaard lak te verkrijgen huisstijlkleuren, kan carwrapping een uitkomst bieden. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor particulieren die graag een andere kleur of patroon op hun auto willen. Wil je uitblinken met jou auto, dan is een carwrap zeker iets voor jou.

Basic Carwrap

Voor een Basic Carwrap wordt alleen de zichtzijde oftewel de buitenkant voorzien van een carwrap.

De folie valt tot een maximum van 3 tot 5 mm over de rand van ieder paneel. Bij het openen van de deuren ziet u de originele kleur van het voertuig. Het carwrappen van de deurgrepen en spiegels is uiteraard inbegrepen.

Signworks-Carwrapping-Fiat-500 Signworks-Carwrapping-Eindhoven-Audi-TT Signworks-Carwrapping-Eindhoven-BMW 3

Pro Carwrap

Een Pro Carwrap houdt in dat niet alleen de buitenkant wordt gecarwrapped maar ook de binnenstijlen van de auto.

Dit is een aanvulling op de standaard carwrap. Wie in het carwrappen van zijn voertuig groot belang hecht aan perfectie, mag geen moeilijkheden ondervinden bij het openen van de deuren. Hier wil je natuurlijk dat de nieuwe kleur helemaal doorgevoerd wordt. Vooral het carwrappen van “felle” kleuren zoals rood/wit op zwart leidt tot een zeer opvallende kleur verschil wat vaak niet gewild is.

Signworks Carwrapping Eindhoven BMW X6 Signworks Carwrapping Eindhoven Mercedes CLS amg Signworks Carwrapping Eindhoven BMW X6