Over ons

Opgezet in 2001, met een visie om de beste kwaliteit te bieden op het gebied van reclamemontage.

Jarenlange ervaring, vakmanschap en professionaliteit behoren tot onze vaste waarden. Door veel toewijding, blijvende inspanningen, verkennen van nieuwe grenzen en nemen van uitdagingen, zijn wij in perfecte staat om u van de hoogst haalbare kwaliteit te voorzien in alle facette van reclamemontage.

Signworks

Wij zijn een bedrijf dat professionaliteit, kwaliteit en zorg draagt voor reclamemontage.

Gespecialiseerd in Carwrapping, Autobelettering, Fleetmarking maar ook raambelettering en speciale projecten. U kunt het zo gek niet bedenken en wij doen het. Heeft u net een nieuwe huisstijl aangenomen, dan zorgen wij ervoor dat dit goed overkomt op uw bedrijfspand en of wagenpark. Uw missie of boodschap moet opvallend en onderscheidend zijn. Het moet duidelijk zijn waar u voor staat en wat uw bedrijf doet.

Heeft u een ontwerp van een ontwerpbureau? Wij voorzien u van advies over welke folie (3M, Avery, Mactac. Enz.) het beste werkt en vertellen u graag meer over de montage werkzaamheden. Signworks is gevestigd in Eindhoven en heeft in de loop der jaren met succes een groot aantal zeer uitzonderlijke en specialistische opdrachten uitgevoerd tot over de grens.

Bedrijfsgegevens

  • KVK 17131685
  • BTW nr. NL098157206B01